Save the date!

In juni is het alweer een jaar geleden dat het Inwonerakkoord als resultaat van het Burgerberaad Zorg Zeeland werd overhandigd aan de Zeeuwse Zorg Coalitie. 

Daarom organiseren wij op 1 juni 2024 het Burgerberaad Zorg Zeeland: 1 jaar later. Kom je ook? Klik hieronder voor meer informatie!

Eén jaar na het Burgerberaad

In februari 2023 was de eerste bijeenkomst van het Burgerberaad. In een artikel op de website schenkt de Zeeuwse Zorg Coalitie aandacht aan de ontwikkelingen die er in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. 

Denk Mee

Op de website Denk Mee Zorg Zeeland kun je nu zien welke evenementen er op het gebied van participatie zijn. Organisaties en gemeenten die inwoners willen betrekken bij hun plannen kunnen hier ook een oproep doen. Benieuwd waar jij een bijdrage kunt leveren? Of welk evenement je als inwoner van Zeeland kunt bezoeken? Bekijk dan de nieuwste pagina!

'Tij van de Toekomst' 

Op 22 februari 2024 was John van Veenhuizen, lid van de Klankbordgroep Zorg Zeeland, aanwezig bij de bijeenkomst ‘Tij van de Toekomst 2040’ van de gemeente Schouwen-Duiveland. 
De gemeente wil het actualiseren van de toekomstvisie mét inwoners tot stand brengen. In het artikel op de website lees je over de ervaringen van John en op welke manier de gemeente inwoners betrekt.

Praat samen over morgen

Op donderdag 4 april organiseert ‘Zorg in Balans’ het congres ‘Praat samen over morgen’ in de Mythe in Goes. Inwoners van Zeeland, mantelzorgers, zorg- en hulpverleners, projectleiders, managers en bestuurders in zorg en welzijn zijn van harte uitgenodigd.

De bedoeling is samenkomen, leren en inspireren rondom het thema ouder worden. Met twee inspirerende gastsprekers belooft het een interessante dag te worden.

Training Innovatiebus

Namens 14 VVT organisaties biedt Viazorg een gratis training aan voor inwoners van Zeeland!

Heb jij altijd al een hart voor de zorg gehad? Ben je geïnteresseerd in zorginnovatie? En wil jij andere inwoners laten zien wat innovatie voor hen kan doen? Dan is deze training iets voor jou! 

Volg ons op social media!

Mis nooit meer een nieuwsbrief!

Krijg jij deze nieuwsbrief doorgestuurd? Meld je dan nu aan en ontvang de nieuwsbrief voortaan rechtstreeks in je mailbox!

Denk Mee Zorg Zeeland
Stationsplein 21, Goes
Netherlands

Je ontvangt deze e-mail omdat je in het verleden bent uitgenodigd voor het Burgerberaad Zorg Zeeland, of hierbij betrokken bent geweest.

Uitschrijven | Voorkeuren instellen