Submenu

Video: Stand van zaken Inwonerakkoord Zorg Zeeland

07-12-2023
257 keer bekeken

Het Inwonerakkoord Zorg Zeeland, een half jaar later. In juni van dit jaar werd het Inwonerakkoord Zorg Zeeland overhandigd aan de Zeeuwse Zorg Coalitie.

Een akkoord met maar liefst 85 voorstellen, bedacht door inwoners van Zeeland en ontstaan vanuit de vraag: Hoe organiseren we samen de zorg in Zeeland?  
 
Maar wat is er in de tussentijd gedaan met het Inwonerakkoord? En hoe ziet de inwoner van Zeeland dat terug? Na afloop van het Burgerberaad Zorg Zeeland, en het overhandigen van het inwonerakkoord is de Klankbordgroep Zorg Zeeland ontstaan. 27 oud deelnemers meldden zich aan voor deze groep. Het doel van de klankbordgroep? Bijhouden wat er met het Inwonerakkoord Zorg Zeeland gebeurt. Worden de voorstellen uitgevoerd, zijn ze al uitgevoerd of waarom niet? De Klankbordgroep Zorg Zeeland gaat met gemeenten en organisaties in zorg & welzijn in gesprek en houdt zo zicht op de uitvoering van het Inwonerakkoord Zorg Zeeland. 

In deze video leggen leden van de klankbordgroep, professionals uit zorg & welzijn én een wethouder uit wat er achter de schermen met het Inwonerakkoord gebeurt.  

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Bekijk dan zeker deze video! 
 
 

Stand van zaken Inwonerakkoord Zorg Zeeland

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen