Submenu

Training Innovatiebus!

13-03-2024
248 keer bekeken

Viazorg en 13 VVT organisaties bieden een gratis training aan voor inwoners. Je leert op welke manier technologie en innovatie ingezet kan worden in de zorg en/of bij mensen thuis. En hoe je andere inwoners hierover kunt informeren en inspireren.

Heb jij altijd al hart voor de zorg gehad? Ben jij positief over de inzet van technologie in de zorg? En wil je andere inwoners hier graag meer over leren? Dan is deze training echt iets voor jou. 

Duur en locatie

De training bestaat uit 2 trainingsdagen van 09.00 tot 17.00 uur. In eerste instantie op een doordeweekse dag. Bij genoeg animo én beschikbaarheid van de trainer, wordt de optie voor zaterdag ook bekeken.

Vooralsnog vindt de training plaats in Goes, bij Viazorg. Afhankelijk van de aanmeldingen kan hier nog een wijziging in plaatsvinden. Heb je hierover vragen of opmerkingen? Geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier bij het vak 'opmerkingen'.

Inhoud van de training

Op trainingsdag 1 krijg je uitleg over zorgtechnologie; wat houdt het in? Wat kun je ermee? Specifieke uitleg over de technologie die in de bus aanwezig is.
Op dag 2 gaat het over het gebruik van zorgtechnologie. Hier zal de trainer ingaan op wat het gebruik ervan betekent voor inwoners.
Daarnaast krijg je uitleg over hoe je de bus moet klaarzetten en hoe je in gesprek gaat met geïnteresseerden.

Voor wie? 

De training biedt Viazorg kosteloos aan. Als tegenpresentatie ben je bereid om een aantal keer op een locatie te staan met de bus. Bijvoorbeeld op een (week)markt of braderie.

Op 1 juni organiseren we het Burgerberaad Zorg Zeeland: 1 jaar later. Op deze dag zoeken we ook vrijwilligers voor het bemensen van de Innovatiebus. 

Aanmelden

Heb je interesse om deze training te volgen? Meld je dan aan via dit formulier.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen