Submenu

Meld je nu aan voor de Week van de Positieve Gezondheid!

12-06-2024
116 keer bekeken

Zet 23 tot en met 28 september alvast in je agenda! Dan vindt in Zeeland namelijk de Week van de Positieve Gezondheid plaats. Een week waarin heel Zeeland extra aandacht geeft aan Positieve Gezondheid. Dit in de vorm van allerlei leuke gratis activiteiten.

Deze week is een initiatief van Positief Gezond Zeeland en Samen houden we Zeeland gezond, voor en door iedereen in Zeeland. Organisaties in zorg en welzijn, gemeenten, (hoge)scholen, maatschappelijke organisaties en verenigingen bieden activiteiten aan voor inwoners, patiënten/cliënten, naasten en collega’s, kortom: iedereen is welkom. Het doel van dit evenement is alle Zeeuwen te inspireren en vooral ook te stimuleren zelf iets te doen aan hun Positieve Gezondheid en die van hun naasten/patiënten/cliënten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video van de Week van de Positieve Gezondheid 2023.

In contact komen met elkaar
Het thema ‘ontmoeten’ staat dit jaar centraal. Op zaterdag 28 september is het namelijk Nationale Burendag. Alle omwonenden van Zeeuwse organisaties worden dan uitgenodigd om te ‘gluren bij de buren’. Onze gezamenlijke boodschap bij het ontmoeten, verbinden, elkaar inspireren én motiveren is om stappen te zetten voor een gezonde en leefbare omgeving. Want… samen houden we Zeeland gezond!

Aanmelden voor organisaties nu geopend!
Wil je als organisatie, gemeente, vereniging, stichting, (hoge)school of andere samenwerkingsvorm meedoen aan de week door een of meerdere activiteiten te organiseren? Je bent van harte welkom! Schrijf je uiterlijk 21 juni  in via dit formulier.

Na de aanmelding ontvang je op korte termijn een uitnodiging voor een online informatiemoment op 17 juni, 27 juni of 1 juli, waar er ook ruimte is om ideeën en activiteiten met andere deelnemende organisaties uit te wisselen en af te stemmen. Uiterlijk 5 augustus moeten de activiteiten bekend zijn, dus ga binnen jouw organisatie alvast aan de slag om jullie aanbod te bepalen. 

Meer informatie over het programma en hoe je je als inwoner kan aanmelden voor activiteiten volgt snel. Houd de website https://www.samenhoudenwezeelandgezond.nl dus goed in de gaten! 

Vragen? Neem gerust contact op met info@positiefgezondzeeland.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen